Over ons

De Bespaarkiosk helpt consumenten met het besparen op hun energierekening. Wij vergelijken, in samenwerking met Besparenkan, gratis de tarieven van alle bekende Nederlandse  energieleveranciers en verzorgen bij een overstap kosteloos de gehele administratie.

Onze dienstverlening is voor u geheel vrijblijvend en kosteloos, want de energieleveranciers betalen ons een vergoeding voor de administratieve handeling van uw overstap. Het maakt ons niet uit naar welke leverancier u overstapt, als u daarmee maar bespaart. De focus van de Bespaarkiosk ligt op het besparen op de energierekening, waarbij de consument centraal staat. Bij een overstap nemen wij uw zorgen uit handen en regelen alles. De Bespaarkiosk is er namelijk voor u!


Nog meer besparen?

Wij zijn van mening dat iedereen een laag energietarief zou moeten betalen. Dagelijks vergelijken wij de tarieven van alle bekende energieleveranciers. Hierdoor besparen huishoudens honderden euro’s op hun energierekening. Klik hier om te zien welke energieleverancier het laagste tarief heeft.


Door ons geselecteerde partners:

nem_logo      qurrent-logo     eon_logo-svg     huismerk-energie
essent_logoengie_logologo