Goed nieuws: vaste contracten zijn weer beschikbaar! Welk contract past het beste bij jou?

06 juni 2023 08:49


Verlagen van je energierekening weer mogelijk!

Goed nieuws! De energietarieven zijn fors gedaald. Zet ze nu vast, voordat ze weer gaan stijgen. Voorkom verrassingen en bekijk welk energiecontract het beste bij jou past! Het is weer mogelijk om vaste contracten voor langere tijd af te sluiten. Bij welke energieleverancier kun je nu het beste een contract afsluiten en welk contract kun je dan het beste nemen?

Diverse energieleveranciers hebben al gecommuniceerd dat ze vanaf 1 juni 2023 weer vaste contracten gaan aanbieden. Heb jij een variabel energiecontract? Check dan zo spoedig mogelijk je energietarief. Een tariefcheck kan nooit kwaad. Zo kun je alsnog mogelijk fors besparen op je energierekening. Het verschil in prijs kan enorm zijn!

'Een groot deel van de consumenten wil komende winter niet weer voor verrassingen staan en kiest voor zekerheid! Tijd om vlug te vergelijken. Voorkom dat je teveel betaalt!'

Laat je nu gratis adviseren en bekijk welk contract het beste bij jou past. Duizenden huishoudens doen vlug een tariefcheck! Je tarief checken is een fluitje van een cent en kan je veel opleveren!

Doorloop deze stappen in slechts 1 minuut 👍🏻

Stap 1: Type woning

Stap 2: Je gezinssamenstelling

Stap 3: Je energieleverancier

Stap 4: Heb je zonnepanelen

Stap 5: Postcode en huisnummer

Stap 6: Ontvang gratis een persoonlijke vergelijking

Wat gebeurt er met je gegevens? Door op GRATIS Berekening te klikken worden je gegevens gebruikt om te berekenen hoeveel je kunt besparen op je energiekosten maximaal vier keer per jaar. De berekening wordt gratis en vrijblijvend telefonisch gedaan door een gecertificeerde energieadviseur van Besparenkan. Wil je dit toch niet meer, dan kun je je toestemming intrekken via het formulier op onze website

✔ Gratis vergelijk service
✔ Geen verplichtingen
✔ Telefonisch advies
✔ Eventuele overstap regelen wij

Wij hebben al 168.179 mensen geholpen hun energierekening te verlagen

Christiaan Frauenrath:

Was er eerst een beetje huiverig over maar net de eindafrekening binnen gekregen en maar liefst €384 bespaard dit jaar, geweldig!! Besparenkan bedankt hiervoor echt een aanrader!!

Anton Glismeijer:

Een aantal weken geleden overgestapt van de Nuon naar de Energiedirect. Alles is naar wens verlopen. Ook nog bedankt voor het helpen met het terugvragen van de boete!

Maikel Janssen:

Ik stap ieder jaar over via Besparenkan, zorgeloos en kosteloos. Vriendelijke medewerkers die alles duidelijk uitleggen, waardoor je een goed beeld krijgt over de situatie. Tot volgend jaar weer!

Sydert Bartels:

Geholpen door een duidelijke adviseur. Ik had me aangemeld en binnen 2 dagen werd ik gebeld, ik heb mijn verbruik doorgegeven en op basis daarvan bespaar ik nu 16 euro per maand!