Energieleveranciers willen niet dat u dit weet!

Energieprijzen schieten door het dak! Het staat in alle kranten. De verhoging van energietarieven is ongekend hoog. De verschillen tussen leveranciers zijn groot. Zorg ervoor dat uw energiefactuur mogelijk niet nog verder stijgt. Laat zo spoedig mogelijk uw energietarief gratis controleren.

Consumenten zijn woedend! ‘Het is absurd dat er te veel betaald wordt voor iets dat gewoon nodig is. Dit moet stoppen!’ Tijd voor actie. Voorkom dat u te veel betaalt!


Diverse energieleveranciers zijn slapend rijk geworden door consumenten die jarenlang teveel hebben betaald. U kunt hieronder maximaal vier keer per jaar gratis laten berekenen of u te veel betaalt. Duizenden huishoudens maken hier gebruik van! U zit toch ook niet te wachten op nog hogere energietarieven? Deze check is helemaal gratis en vrijblijvend.

De tip om een mogelijke prijsverhoging te voorkomen!

Voorkom een te hoge energiefactuur door één eenvoudige check!

Christiaan Frauenrath:

Was er eerst een beetje huiverig over maar net de eindafrekening binnen gekregen en maar liefst €384 bespaard dit jaar, geweldig!! Besparenkan bedankt hiervoor echt een aanrader!!

Anton Glismeijer:

Een aantal weken geleden overgestapt van de Nuon naar de Energiedirect. Alles is naar wens verlopen. Ook nog bedankt voor het helpen met het terugvragen van de boete!

Engelina Muis:

Goed geholpen door Besparenkan. Een leuk bedrag bespaard op mijn energierekening. Besparenkan bedankt!!

Maikel Janssen:

Ik stap ieder jaar over via Besparenkan, zorgeloos en kosteloos. Vriendelijke medewerkers die alles duidelijk uitleggen, waardoor je een goed beeld krijgt over de situatie. Tot volgend jaar weer!

Sydert Bartels:

Geholpen door een duidelijke adviseur. Ik had me aangemeld en binnen 2 dagen werd ik gebeld, ik heb mijn verbruik doorgegeven en op basis daarvan bespaar ik nu 16 euro per maand!

Erik Dassen:

De eindafrekening binnen gekregen besparing van 200 euro. kwam heel goed uit ivm aankoop nieuwe wasmachine

De Bespaarkiosk wordt u aangeboden door Besparenkan. Door deel te nemen aan de actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden en privacybeleid. Voor eventuele vragen belt u naar 088 0550110.