Energieleveranciers willen niet dat u dit weet!

Zit u lang bij dezelfde energieleverancier? Dan wordt u ook wel een slapende klant genoemd! De kans is zeer groot dat u NU de hoofdprijs betaalt! De energieleveranciers gaan er namelijk vanuit dat u hun tarieven nooit meer gaat vergelijken.

De Bespaarkiosk doet dit voor u en vergelijkt i.s.m. Besparenkan gratis de tarieven van alle bekende energieleveranciers. Hierdoor besparen huishoudens honderden euro’s op hun energierekening? Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Het zal u werkelijk verbazen!

De truc om te besparen op uw energierekening!

Wij hebben al 168.179 mensen geholpen hun energierekening te verlagen!
Wij kunnen voor u hetzelfde doen...

Christiaan Frauenrath:

Was er eerst een beetje huiverig over maar net de eindafrekening binnen gekregen en maar liefst €384 bespaard dit jaar, geweldig!! Besparenkan bedankt hiervoor echt een aanrader!!

Anton Glismeijer:

Een aantal weken geleden overgestapt van de Nuon naar de Energiedirect. Alles is naar wens verlopen. Ook nog bedankt voor het helpen met het terugvragen van de boete!

Engelina Muis:

Goed geholpen door Besparenkan. Een leuk bedrag bespaard op mijn energierekening. Besparenkan bedankt!!

Maikel Janssen:

Ik stap ieder jaar over via Besparenkan, zorgeloos en kosteloos. Vriendelijke medewerkers die alles duidelijk uitleggen, waardoor je een goed beeld krijgt over de situatie. Tot volgend jaar weer!

Sydert Bartels:

Geholpen door een duidelijke adviseur. Ik had me aangemeld en binnen 2 dagen werd ik gebeld, ik heb mijn verbruik doorgegeven en op basis daarvan bespaar ik nu 16 euro per maand!

Erik Dassen:

De eindafrekening binnen gekregen besparing van 200 euro. kwam heel goed uit ivm aankoop nieuwe wasmachine

De Bespaarkiosk wordt u aangeboden door Besparenkan. Door deel te nemen aan de actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden en privacybeleid. Voor eventuele vragen belt u naar 088 0550110.