Algemene voorwaarden

Deze actie is een initiatief van Besparenkan en onderdeel van Motto Products B.V.. Motto Products B.V. is o.a. een online marketing organisatie die voor derden online campagnes ontwikkelt t.b.v. het verzamelen van consumenteninformatie die actief interesse tonen in het product/aanbieding van de initiatiefnemer.

Om deel te nemen aan de actie wordt toestemming verleend aan Besparenkan om de klant eenmalig telefonisch te benaderen met een voorstel voor een overstap naar een andere energieleverancier. Besparenkan treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de energieleverancier en ontvangt daarvoor een vergoeding van de energieleverancier. Besparenkan heeft bij telefonisch advies gekozen voor een samenwerking met zes geselecteerde leveranciers, te weten Budget Energie, Energiedirect.nl, Essent, Greenchoice, NLE en HuismerkEnergie waarvan wij speciaal door Besparenkan bedongen tarieven vergelijken met de tarieven die uw huidige leverancier momenteel op haar website communiceert. Dit zijn de laagste tarieven die Besparenkan u telefonisch kan aanbieden. Indien u ook van ons informatie per e-mail wenst te ontvangen kunt u hier klikken. U geeft daarmee toestemming om gratis nieuwsbrieven van Motto Products en Besparenkan te ontvangen, mits uw e-mailadres bij Motto Products B.V. of Besparenkan bekend is.

Inzage en wijzigingen van uw gegevens
Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen.

Voor eventuele vragen, klachten en/of opmerkingen over deze campagne kunt u terecht bij:

Telefonisch:
088 0550110
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

E-mail:
via het contactformulier op onze website

Post:
Motto Products B.V.
t.a.v. afdeling Communicatie
Pastoor Vonckenstraat 21
6166 CV Geleen
KvK-nummer 14056449