Algemene voorwaarden

Deze actie is een initiatief van Besparenkan (onderdeel van Motto Products B.V.). Besparenkan is o.a. een online marketing organisatie die voor derden online campagnes ontwikkelt t.b.v. het verzamelen van consumenteninformatie die actief interesse tonen in het product/aanbieding van de initiatiefnemer.

Om deel te nemen aan de actie wordt toestemming verleend aan Besparenkan om de klant te benaderen met een voorstel voor een overstap naar een andere aanbieder. Hiermee bent u kosteloos klant/lid van de bespaarcommunity van Besparenkan. Besparenkan treedt op als bemiddelaar tussen de klant en aanbieder en ontvangt daarvoor een vergoeding van de aanbieder. Besparenkan heeft bij telefonisch energie advies gekozen voor een samenwerking met 3 geselecteerde leveranciers, te weten Eneco, Greenchoice en Clean Energy waarvan wij speciaal door Besparenkan bedongen tarieven vergelijken met de tarieven die uw huidige leverancier momenteel op haar website communiceert. Dit zijn de laagste tarieven die Besparenkan u telefonisch kan aanbieden. Voor telefonisch internet, tv en bellen, sim-only advies heeft Besparenkan gekozen voor een samenwerking met Budget Thuis.

Inzage en wijzigingen van uw gegevens
Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen.

Voor eventuele vragen, klachten en/of opmerkingen over deze campagne kunt u terecht bij:

Telefonisch:
088 0550110
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

E-mail:
via het contactformulier op onze website

Post:
Besparenkan
t.a.v. afdeling Communicatie
Poststraat 1
6135 KR Sittard
KvK-nummer 14056449