Over ons

De Bespaarkiosk is een initiatief van Besparenkan. Wij helpen consumenten met het besparen op hun energierekening.  Ons doel is om voor u als consument meer duidelijkheid te scheppen in de vaak onoverzichtelijke energiemarkt zodat u gaat besparen op uw energiekosten.

Besparenkan beschikt over professionele bespaarcoaches. Indien u uw gegevens bij ons achterlaat neemt een bespaarcoach gratis telefonisch contact met u op om een persoonlijke energievergelijking te maken. De bespaarcoach is op de hoogte van de actuele aanbiedingen en de regels en voorwaarden omtrent het product waarin u geïnteresseerd bent. Op deze manier krijgt u niet alleen informatie over de voor u gunstigere aanbiedingen, maar kunnen ook eventuele andere vragen die u heeft beantwoord worden.

Deze dienstverlening is voor u geheel vrijblijvend en kosteloos. Het maakt ons niet uit naar welke leverancier u overstapt, als u daarmee maar bespaart. Bij ons staat de consument centraal. De Bespaarkiosk is er namelijk voor u!


Nog meer besparen?

Wij zijn van mening dat iedereen een laag energietarief zou moeten betalen. Wilt u net als duizenden andere huishoudens honderden euro’s besparen op uw energierekening? Klik hier voor een gratis energievergelijking.


Door ons geselecteerde partners:

Budget-Energie-Logo

NLE